Óvja autóját! Használjon üléshuzatot! Többszörösen megtérül!

Üléshuzat használatával az autónk eredeti kárpitja nem sérül ,fakul,kopik!
Ha ön egyszer mégis lecseréli autóját, a most befektetett összeg többszörösen megtérül mert  megóvta autója belső kárpitját és  könnyen eladható maradt járműve!,
  
üléshuzat készítés  családi vállalkozásban  már 1999-től alakulása óta foglalkozik autó-üléshuzatok gyártásával .

Kezdetben főleg az un. Univerzális üléshuzatok előállításával, foglalkoztunk , de a piaci igények egyre inkább   a méretre készített üléshuzatok felé mutattak. A méretpontos üléshuzatok előállításához olasz importból származó, direkt üléshuzatokhoz gyártott kiváló minőségű bevizsgált anyagokat használunk.
Kiválóan képzett dolgozóink ,és a modern ruhaipari gépeink a garancia arra hogy vevőink termékeinkkel szemben támasztott minden igényét kielégítsük. Folyamatos fejlesztési munkával sikereket értünk el
az ülések funkcióinak megtartása érdekében,(könyöklő,oldallégzsákok,zsebek,tálcák,stb.) rengeteg megoldást sikerült kidolgoznunk vevőink megelégedésére.
A szériagyártásban szerzett tapasztalatokat igyekszünk a kölcsönös gazdaságosságot figyelembevevő
gyártási programunkban megrendelőink számára az alacsonyabb fogyasztói árakkal kamatoztatni.
A logisztikai szolgáltatást egyedi szerződésünk alapján az MPL .végzi. 

Az üléshuzat készítése  családi vállalkozásunk  .már 1999-től alakulása óta foglalkozik autó-üléshuzatok gyártásával .

Kezdetben főleg az un. Univerzális üléshuzatok készítésével, foglalkoztunk , de az új piaci igényeknek megfelelöen , mindinkább   a méretre készített üléshuzatok felé orientálódtunk.
 
A méretpontos üléshuzat előállításához uniós  importból származó, direkt autóiparban használatos  kimagasló minőségű kárpit anyagokat használunk.
 
Magas  képzettségű dolgozóink ,és a modern i gépeink egy  biztos garancia arra hogy üléshuzatot rendelőink az autóüléshuzattal  szemben támasztott minden igényét kielégítsük. Folyamatos fejlesztéssel elértük hogy az ülések és azok funkcióinak üléshuzat használata mellett is megmaradjanak. (könyöklő,oldallégzsákok,zsebek,tálcák,stb.)